Prosjekter

Tassebekk Office Center

Prosjekter

Tassebekk Office Center

Prosjekter
  • Prosjektnavn Tassebekk Office Center AS
  • Oppdragsgiver Tassebekk Office Center AS
  • Type Næring, kontorbygg
  • Størrelse BRA 3000 m2
  • Årstall 2016

Tassebekk Office Center er et treetasjes kontorbygg langs E18, i Sandefjord kommune. Det er planlagt med muligheter for om videreutvikling i flere byggetrinn. Avventer regulering for området.

Kontorbygg på 3. etasjer med fellesfunksjoner i 1. etasje som kantine, møterom og garderobe. Etasjeplanene er bygd rundt en fast kjerne i midten med fleksible muligheter for kontorløsninger. En leietaker per etasje. Kontorløsningen er lagt opp til at det kan være flere leietakere pr. etasje. PV arkitekter var også engasjert av leietakeren til å utvikle å tilpasse løsningene til bedriftens arbeidsmetodikk og har skreddersydd kontorløsning for dem.

Bygget ble på rekordtid fylt opp av aktuelle aktører med ansatte fra hele Vestfold. Plasseringen ble sett som sentral og ble veldig godt mottatt. Tassebekk er lett tilgjengelig både fra nord og sør i fylket, enten det er kunder/besøkende eller ansatte i kontorbygget. Plasseringen er et knutepunkt langs E18 i Vestfold. Nærhet til Sandefjord lufthavn Torp gjør at Tassebekk Office Center er attraktiv som kontorlokaler for ulike bedrifter.